Norge inatt!

Tröttare än den tröttaste jäveln!  Var sjukt mkt o göra igår på jobbet, jag john o två rookies på en lönehelg? GG.
Hade kunder upp över öronen, o som pricken över i:et så vid kl 17.15 (när vi borde stängt för 15 min sen) så kommer de fram en kund o gapar o skriker för att han tror de ska hjälpa han att få som han vill, gick ju inget vidare förn. Efter jobbet igår satt jag mig o tog de lugnt etag hemma, var välbehövligt. Vid 21 gick jag ricky o clabben ut o gick, mkt folk ute. Kan ni tänka er mig, ute o går nykter en lördagkväll, o inte vilken lördagkväll som helst utan löningslördag. Så de kan gå!

Ska iväg nu strax o jobba igen, dock har jag styrt upp lite bättre bemanings idag, kostar företaget sjukt mkt pengar men vem ska se? Bättre än att kunderna går. Jobbar till 17, sen hem slappa lite, sen gym med tompi, sen fixa iordning i lägenheten, sen packa, sen Norge inatt. Sen sen sen sen. Känner mig sjukt stressad, men de ordnar sig, de göre alltid som Timbuktu så väl uttrycker det!

Kommer befinna mig i Lilleström, ska tydligen ligga utanför Oslo en svängom. Där ska jag vara på kurs som allt hålls på engelska i tre dagar, sömnpiller 2k. Sen är jag kvar några dar till i Norge, ska bo hos Tovsan o hennes 6 vänninor, livsfarligt! Men ska nog gå bra!



 HAHAHAHHAHAHHA!!!!!!!11111111

Ung o smart!

Det enda bättre än att vara ung och dum är att vara ung och smart men fortfarande inse att man måste göra lite dumheter ibland för att det är jävligt kul.

Var kickoff igår med jobbet, gick igenom lite en massa på Scandic om framtiden. Självklart byggs de om så mkt vilket skapar sjukt långa bilköer o gör att jag kommer 30min försent tillsammans med Nisse som var chaffis. Sen blev de lite käk o jag blev övertalad på att hänga med ut, de lät ju kul? Satt hemma hos Therese o prata lite, självklart jobb. Jag hatar verkligen att prata om jobb när man festar, fast värst av allt är nog ändå lumpen, zzzzzzzzz give me a break! Var en rolig kväll, många garv :D. Idag har jag jobbat typ hela dagen, efter de drog jag o nisse för att käka o hyra film. Hyrde "them" en halvskräckis om några som får besök o så blirom rädda. Nisse o gustav höll för öronen när de blev "äckligt", lol amatörer.


Time to meet Johnny B!

Lite bilder från igår.


Yo moma!

Yo mama so fat...

I had to take a train and two buses just to get on the her good side!




Yo mama so stupid...

she got stabbed in a shoot out.




Yo mama so ugly...

they didn't give her a costume when she auditioned for Star Wars.




Yo mama so old...

she has a picture of Moses in her yearbook.




Yo mama so nasty...

that she pours salt water down her pants to keep her crabs fresh.




Yo mama so poor...

her face is on the front of a foodstamp.





www.pimpcostumes.com


I can resist everything except temptation.

Är fortfarande sjuker, pissigt må jag säga. Har hållt i sig ända sen i fredags. Gör inte så mkt om dagarna nu när jag är hemma från jobbet, blivit endel film. Igår var de över lite folk här för idol tittande. Alltid lika kul att få skratta åt dem som är sämst. Ska iväg om 1h o käka på spicy hot, mitt nya favorit ställe ;]. Hoppas på att kunna jobba imorgon med, konstigt nog så är jag sugen på jobb, anledningen är nog för alla nya som börjat, kan va kul o bossa lite o visa dom ;). Min bror fyllde år igår och en björn hade viskat i mitt öra att han ville ha en plånbok. Så jag drog ner på stan med cilla o kakan för o leta upp denna speciella plånbok som de stod min brors namn på. Hittade en jätteful plånbok, en sån man hade när man var liten. Den var knallgul med röda kanter, sen stod de "miss kitty" och var en katt på. Denna plånbok med resår tänkte jag skulle bli prima, måste ju vara en sådan han önskar sig? Hans min var obetalarbar när han öppnade paketet o jag frågade "de var väl en sån du önska dig brorsan?". Han bara, "ehuum aah tack...." o alla börja asgarva :D:D:D. Sen fick han sin riktigt present "en sån plånbok som du har danne". Kul att skoja lite, ibland får jag till de ;).

Har slutat helt o röka nu med, känns bra. Igår kastade jag ett helt ciggpaket som jag hittade i en jackficka från någon utekväll. Har inte rökt nu på en vecka, längre ska de bli.

Ska läsa lite nu, hade bra.


Livet är inte bara en lek.

De är en dans på rosor också!

Så känns de inte idag dock. Kände mig väldigt krasslig idag när jag vakna, o de har bara blivit värre. Har feber o ont i halsen. Gick o la mig för att sova vid 17.30 o sov till 23.30. Nu är klockan 04.17 och jag e fortf jättepigg. Har suttit o kollat på tv nu i 4h ensam, då alla är ute o partar idag i stort sett. Blir att vara hemma från jobbet imorgon med känner jag, lite halvsegt då de är bra betalt på helgerna o de dagarna går fort.

Ska försöka göra något vettigt av dagen imorrn. Måste inhandla present åt brorsan med som tydligen fyller 17 på tisdag, bra koll man har?


Ska nog försöka sova nu!

plugga?

gaaaaaaaaaaaaah!

Fan vad svårt de ska vara. Kan inte bestämma mig vad jag ska plugga till o hur o när de ska göras. Vore ju bra om man kunde bestämma sig till vad som ska pluggas först, de är ju main target så att säga. Jag har länge tänkt på att plugga till mäklare, men vettifan, blir osäkert. Har suttit i över en timma nu o läst massor om de, vissa säger att de kan bli svårt o få jobb efter de då så många börjar plugga till de. Känns dock som att mäklare skulle passa mig som indianen i kanoten.  Aja detta tåls att fundera på.

Rille "man vill ju ha något slapp, något jävligt slappt, som man tjänar bra på, då känns de asbra"

Som ni säkert redan vet så vann jag intedrickapå3veckor vadet, så inkassera min vinst igår i form av två måltider och en skön massage, toooo easy.  Min rygg är lite halvpaj, bar lite tungt på jobbet sen knaka de till, mindre bra. Ska dock trotsa denna smärta lite senare för att dra förbi gymmet.  Ska ta ut tvätten nu, skoj!




Heyhey!



Now that don't kill me, can only make me stronger. I need you to hurry up now, cause I can't wait much longer...

comeback kid!

Gjorde min alkoholcomeback i fredags. Var hemma hos mig med rob the bobslide, tompi, ricky och tovegus.  Satt o spelade wii bowling o drack öl. Tror aldrig jag har skrattat så mkt som denna kväll, var något ut  över de vanliga. Hängde en sväng på hugos, sen drog jag o rob hem med en pizza som vi delade. Igår eftermiddag drog vi till stan o käka sen systembolaget. Började dricka lite hos mig för att sedan dra till jesperovic. Var där en kort stund sen kom erik o hämtade oss hem till honom. Såg matchen, skippade dock att betta på matchen den här gången, tur var väl de. Blev bra drag hos Erik, mkt folk, t.o.m min lillebror kom ;). Drog sen till både otten o hugos där de blev dans. Var en kortis på stan idag med solle, skulle ta ut 400kr, o råka komma emot en nolla för mkt, standard!.


Här har ni lite schyssta bilder från igår.

 

stop snappin your fingers, I aint going away.


all in baby!

Liret gick bra inatt, upp lite över 7 inköp! Rob från storsan kom hit igår o hälsa på, han ligger o sover nu medans jag egentligen ska göra iordning mig inför jobbet. Igår var jag med Viktor en sväng på stan. Först gick vi o käka på snäckan, sen ett varv på stan. Köpte mig ett silverhalsband och ett armband. Efter de satte vi oss på Inferno Online o lirade CS :D. Lite halvstört, men ack så kul de var. Undra hur mkt tid man har spenderat där nere under sin uppväxt, bodde nästan där i ett par år. Efter de blev de gymet med Rille. När vi kom in så pratade jag i telefon, o samtidigt ville jag låna en sax  vid disken. När jag frågar om lånet så säger personen i telefonen "va?" medans jag då svarar "de var inte till dig, jag pratade med expiditen". Detta välklingande ord gillade hon inte utan svarade "expiditen? ppppfffggggggg" typ. Måste ju vara en expidit om hon expidierar mig? Hon vill väl bli kallad instruktören eller nått liknande kan jag tänka mig.

Köpte mig en trisslott igår på Ica. När jag ber om en så frågar denna utländska man om jag vill ha en med vinst på? Jag svarar nej, o så hade han inget standard svar på sin standardfråga, lär ju köra den varje gång. Dock så blev de vinst, de första tre rutorna jag skrapa så var de två tv apparater, sätter man en till sån så får man skrapa i tv o vinna mellan 50k till 5 mille. Pulsen var på 180, förväntningarna skyhöga då jag skulle skrapa de sista 6 rutorna., "måste ju finnas en till tv på de sista sex rutorna" tänkte jag. De vare dock inte, men fick ialf med mig en vinst på 25kr, lika mkt som lotten kostar tror jag.

Beställde även en resa igår till London i slutet av Februari. Är ju etag kvar men man var tvungen o boka långt innan för att allt skulle klaffa. Blir ner o se två Fotbollsmatcher o äta mat. Ser mest fram emot att äta mat.

Blev en jäkla massa skämtande, sjungande o härjande igår, ibland gillar jag dom jag umgås med.

image30

kaaalllltttt!

brrrrrrrrrr, börjar bli kallt här i Norrk, satt o frös på Hugos fram tills nu!

Efter jobbet igår drog jag o Erik hem till mig o chilla lite. Tog sedan en taxi till Karin o vidare till Cilla för en inplanerad tacokväll! Erik o Cilla lagade mat, blev sjukt gott (svårt o misslyckas, jag kanske inte ska säga allt för mkt dock). Drog sen igår en film som hette popcorn, var väl sådär blev inte mkt kikande. Vid 23 drog vi till en fest på Hird, var inte så mkt folk o vi var nyktra alla utom Erik så blev inte så långvarit. Idag har jag hängt med Tom endel, suttit o pratat med hans mamma o pappa i deras vardagsrum o blivit bjuden på loka. Efter de drog vi till Hugos o lira bowling. Nått fel är de med deras banor då de alltid går dåligt där, dock vann jag ändå, o nu e jag hemma. Jobb imorrn igen sen är jag ledig på Måndag då Rob från sthlm kommer hit o hälsar på. Ska bo hos mig etag o hänga lite.

Kom o tänka på en rolig grej som hände mig när jag var 12år. Min första tjej jag var "ihop" med hette Rositha, anorlunda namn. Hon kom fram till mig leendes o frågade, "Daniel, vem tycker du är den snyggaste tjejen i hela världen". Jag svarade "Pamela Anderson", så gjorde hon slut :(. Undra vem hon ville att jag skulle sagt? Klurar fortf på de där... :). En till rolig grej var om "the hansons" de där tre bröderna som sjöng mmmboop. Jag o min kompis satt o diskutera vem vi tyckte var snyggast då vi trodde de var tjejer. Snopen man blev sen när man fick reda på att de var killar :)

Verkar bli lite partaj i helgen, troligen lördag. Många som ska ut o verkar vara rätt stor efterfrågan på mig.
Är du på? Bättre en sjuttis i handen än en dunk i ryggen!

Grattis till körkortet roys, om du kan så kan ju jag ;).

peace!

image29

RSS 2.0